Van Omme & De Groot

Transformeren met meerwaarde

Leegstaande (kantoor)panden? Zonde! Samen met u geven we ze een nieuwe (woon)bestemming. En creëren zo meerwaarde voor de toekomst. Hoe we dat doen? Met drive, creativiteit, kennis van regelgeving én financiële slagkracht. Succes verzekerd.

Van leegstaand kantoor of (bedrijfs)pand naar fijne woonomgeving. Wij zorgen dat uw vastgoed weer waardevol wordt. Voor nieuwe bewoners, de omgeving, de stad en voor u. En we pakken meteen het woningtekort mee aan.

Bij gebouwtransformatie denk je al snel aan nieuwe woningen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om meerwaarde te realiseren. Wat dacht u van een modern stadshotel of een inspirerende werkplek voor startups en creatief talent? Wij denken graag met u mee!

Uitdagende transformatie? Daar weten wij met onze ervaring en kennis van regelgeving wel raad mee. Creatief en realistisch, zo pakken we uw project aan. En combineren financiële slagkracht met daadkracht voor een duurzame oplossing.

Nieuwe bestemming voor uw leegstaande (bedrijfs)ruimte? Bekijk onze projecten voor inspiratie. Meer mogelijkheden ontdekken? Bel ons voor een vrijblijvende brainstormafspraak.

Bekijk ons portfolio

Meer weten over onze expertise in transformaties?

Neem contact met mij op!

Guus de Groot, DGA
ADeGroot@vodg.nl
010 – 477 58 11

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten.

We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit