Uw nieuwe woning bouwen?

Zo doen we dat.

U heeft uw droomhuis gevonden. Een spannende tijd breekt aan, want een nieuwbouwwoning koop je niet iedere dag. Wij begeleiden u daarom in het volledige aankoop- en bouwtraject van uw nieuwe woning. Hoe we dat doen? U ziet het in het filmpje hiernaast. De overzichtelijke stappen waarin ons proces is ingedeeld helpen u de juiste keuzes te maken. Vanaf de eerste oriƫntatie tot aan de oplevering en de onderhouds- en garantieperiode. U krijgt uw eigen online woningdossier waar u alle informatie en communicatie over uw woning overzichtelijk bij elkaar heeft. En we houden u tussentijds op de hoogte middels nieuwsberichten en kijkmomenten op de bouw. Na de oplevering staat onze afdeling service en onderhoud voor u klaar. Zodat u zich direct thuisvoelt in uw nieuwe woning. Bekijk het filmpje of klik hier voor de pdf versie.

Garantie en onderhoud

De woningen van Van Omme & De Groot worden allemaal verkocht met een waarborgcertificaat van de Woningborg. Hieronder vallen de afbouwwaarborg en de herstelwaarborg. Op de website van de woningberggroep vindt u meer informatie over het waarborgcertificaat.

Meer over waarborgcertificaat

Gaat de bouwonderneming gedurende de bouw onverhoopt failliet, dan zorgt Woningborg voor de afbouw van de woning. Is het afbouwen om wat voor reden dan ook onmogelijk, dan verstrekken wij een schadeloosstelling. In dit geval conform de vastgestelde regels in de van toepassing zijnde Garantie- en waarborgregeling.

De bouwonderneming garandeert de kwaliteit van de woning. Als zich een gebrek voordoet, herstelt de bouwonderneming dit gebrek als dit onder de garanties valt. De meeste onderdelen van de woning hebben een garantietermijn tot 6 jaar en 3 maanden na de oplevering. Maar bij ernstige technische gebreken is de garantietermijn zelfs 10 jaar en 3 maanden. Voor een aantal onderdelen geldt een beperkte garantietermijn. Woningborg waarborgt deze garantieverplichtingen van de bouwonderneming.

Na oplevering van de woning gaat een onderhoudstermijn in van 3 maanden. Binnen die periode herstellen wij de punten die u eventueel nog tegenkomt. U kunt deze gebreken melden via uw persoonlijke online woningdossier. Na de drie maanden gaat de Woningborg garantietermijn in. In het algemeen is deze garantietermijn 6 jaar, en voor ernstige constructieve gebreken 10 jaar. Meer informatie hierover kunt u lezen op de website van de woningborggroep.

Naar de woningborggroep website

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten.

We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit