Van Omme & De Groot

Innovatieve werkwijze met resultaat

Bij de start van een project selecteren we voor iedere discipline een onderaannemer en/of leverancier uit ons vaste bestand. Met deze vertrouwde partijen werken we vanaf het begin van een project nauw samen. Zo kunnen we optimaal communiceren. Dit gestroomlijnde proces zorgt voor een kortere doorlooptijd en een hogere kwaliteit.

Een driedimensionaal gebouwmodel met daarin alle gegevens rondom het ontwerp, het bouwproces en het beheer van het project. Dat is het building information model in het kort. Deze geavanceerde modellen zorgen voor inzicht in het project voor alle betrokken partijen. Details zoals materiaalkeuze en de plaats van de leidingen worden hierin vastgelegd. Iedere partij voegt informatie toe uit zijn eigen discipline. Zo ontstaat een totaalplaatje met duidelijk beeld van het eindresultaat. En dat werkt op de bouwplaats.

Meer over BIM

Bouwkranen, transportliften, bouwketen, generatoren en steigermateriaal. En meer. We hebben het zelf. Goed onderhouden en professioneel gekeurd materieel. Daarmee zorgen we voor een veilige bouwplaats voor onze medewerkers en het maakt ons onafhankelijk, kostenbesparend en snel. Dat merkt u aan de aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding die we kunnen bieden voor uw project.

Zelfs de beste plannen wijzigen nog wel eens in de praktijk. Dat maakt het ook de beste leerschoor. Onze vakmensen krijgen daarom veel vrijheid en verantwoordelijkheid om hun werk op de bouwplaats uit te voeren. Meebuigen met de realiteit. Inspelend op ontwikkelingen of nieuwe inzichten. Bij vragen of problemen kun je ze gewoon even aanspreken. Direct en persoonlijk. Ook dat past bij onze Rotterdamse mentaliteit.

BIM

3D modellen voor een efficiรซntere samenwerking

Building Information Modelling, oftewel BIM, is een innovatieve manier van werken. Projecten worden volledig digitaal uitgewerkt, voordat op de bouwplaats begonnen wordt. Met zeer geavanceerde 3D-tekeningen, waarin ook de details zijn uitgedacht. Betrokkenheid van alle partijen begint al in de fase van definitief ontwerp. Deze vernieuwende manier van werken zorgt voor gestroomlijnde communicatie, lagere faalkosten en een maximale prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer