Van Omme & De Groot

Stedelijke ontwikkeling

Goede stedelijke ontwikkeling resulteert in een plek waar iedereen blij van wordt. Een leefbare woonomgeving met een duurzaam toekomstperspectief. Om dit te bereiken brengen we de belangen van alle betrokkenen samen. Stap voor stap, doelgericht en transparant. En komen met creatieve oplossingen en een helder financieel plaatje. Dat is onze kracht als projectontwikkelaar en (bruggen)bouwer.

Behoeftes en belangen samenbrengen. Van bewoners, huurders, investeerders en de stad. Dat vormt de basis. Want een project zo omvangrijk, moet voor iedereen toegevoegde waarde bieden. We kijken dus verder dan de bouwkundige aspecten.

Hoe pakken we het aan? In duidelijke stappen, doelgericht en daadkrachtig. De behoeftes van alle belanghebbenden in kaart brengen is stap één. Die brengen we vervolgens op één lijn. Creatief en transparant. En presenteren een plan waarin wonen, werken, winkelen en leefbaarheid samenkomen.

Transparant zijn we ook over de kosten. We presenteren u een reëel plaatje, vanuit onze eigen visie op haalbaarheid. Optimalisering van rendement en de behoeften van gebruikers staan daarin centraal. Veranderen uw wensen tijdens de bouw? Met onze ervaring houden we de vaart erin.

Stadse allure of dorps karakter? Wij hebben brede ervaring met de ontwikkeling van stedelijke locaties. Ervaring en expertise die we als betrouwbare en betrokken projectontwikkelaar graag inzetten voor uw project.

Bekijk ons portfolio

Meer weten over onze expertise in stedelijke ontwikkelingen?

Neem contact met ons op!

Marco Dijkshoorn – Directeur Projectontwikkeling
MDijkshoorn@vodg.nl
010 – 477 58 11

Guus de Groot – DGA
ADeGroot@vodg.nl
010 – 477 58 11

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten.

We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit