Van Omme & De Groot

Vakkundig maatwerk voor verbouw, renovatie, verduurzaming en onderhoud, groot of klein. Onze mensen pakken de regie, met oog voor kwaliteit én mensen, en nemen u alle zorg uit handen. We spelen in op actuele trends zoals ‘kluswoningen’. En op ontwikkelingen op het gebied van energietransitie en verbetering van de energielabels. Snel, efficiënt en kosteneffectief. Want alle expertise en materieel hebben we in eigen huis.

Wat voor renovatie- of onderhoudsproject u ook heeft, groot of klein, onze allround vakmensen leveren kwalitatief maatwerk en nemen u alle zorg uit handen. Daadkrachtig, transparant en oplossingsgericht. Nog een voordeel voor u: met alle materieel in eigen huis zijn we onafhankelijk, flexibel én concurrerend.

Goede kwaliteit en grip op kosten. Maar ook goede communicatie en aandacht voor de belangen van alle betrokkenen tijdens de renovatie. Onze ervaren mensen kijken verder dan alleen de bouwkundige aspecten. Daar wordt iedereen blij van.

Inspelen op actuele renovatietrends. Dat doen we als betrokken bouwer en ontwikkelaar continu. Zo maken we bijvoorbeeld steeds vaker kluswoningen ‘klusgereed’. Samen met gemeenten gaan we zo de strijd aan tegen verpaupering. Ook eerder gerenoveerde oude panden laten we in hun oude glorie herrijzen.

Plannen voor verbouw of onderhoud? Als onafhankelijke partner denken we graag met u mee. Oplossingsgericht en betrokken. En regelen uw project van A tot Z. Daar kunt u op vertrouwen.

Bekijk ons portfolio

Meer weten over onze expertise in verbouw & onderhoud?

Neem contact met mij op!

Olivier Hoogveld
Directeur Transformatie, Verbouw & Onderhoud
OHoogveld@vodg.nl
010 – 477 58 11

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten.

We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit