Van Omme & De Groot

Dé specialist in hotelbouw

Nieuwbouw, renovatie, verduurzaming, uitbreiding en transformatie met uw gastvrijheid als uitgangspunt. Minimale overlast voor uw gasten en een helder financieel plaatje. Heeft u tijdens de bouw nog veranderende wensen? Daar kijken wij met onze ervaring en kennis niet van op. Onze vakmensen zijn flexibel en onze korte lijnen maken dit mogelijk.

Een ontspannen sfeer, ook als uw hotel wordt gerenoveerd? Daar zorgen wij voor. Met een flexibele aanpak en gerichte maatregelen om de overlast tot een minimum te beperken. Zo kunnen uw gasten optimaal van hun verblijf blijven genieten.

Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent. Geen gedoe achteraf. Daarom krijgt u van ons vooraf een reëel plaatje van de bouwkosten. Dreigt onverhoopt toch een budgetoverschrijding? Dan presenteren we gelijkwaardige alternatieven. Zodat uw project wél financieel haalbaar blijft of wordt.

Toch een andere indeling of extra faciliteiten? Van veranderende wensen tijdens de bouw kijken wij niet op. Onze ervaren vakmensen spelen hier snel en deskundig op in. Met oog voor een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Plannen voor een nieuw hotel? Renovatie of uitbreiding? Laat u inspireren door onze bijzondere projecten. Ook vertellen we u graag wat er nog meer mogelijk is. Helder, onderbouwd en met passie voor ons vak.

Bekijk ons portfolio

Meer weten over onze expertise hotelbouw?

Neem contact met mij op!

Olaf Lange
Commercieel Directeur
OLange@vodg.nl
010 – 477 58 11

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten

We zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit