Van Omme & De Groot

Wooncomfort waar je je thuis voelt

Wij hebben alles in huis voor een succesvol verhuurproject. Ervaring met denken in vaste bouwstramienen en –concepten, een uitgebreid netwerk en eigen BIM werkstations. De ontwikkelaars en bouwers van Van Omme & De Groot kunnen uw Programma van Eisen in korte tijd vertalen naar een concreet bouwplan. We werken met vertrouwde leveranciers, installateurs, onderaannemers en adviseurs. Het gebruik van BIM draagt alleen maar bij aan deze nauwe samenwerking. Het resultaat is een efficiënt proces en een project dat staat.

Ontzorgd gedurende het hele proces. Dat is kenmerkend voor de samenwerking met Van Omme & De Groot. Wij adviseren u al in de ontwerpfase over keuzes in de bouwdetaillering en installaties. Hierbij houden we rekening met toekomstige onderhoudskosten en energielasten. Zodra het ontwerp is vastgesteld verzorgen we alle benodigde vergunningen. Ook overleggen we met relevante partijen zoals Nutsbedrijven, de brandweer en gemeentelijke diensten. En als de sleutels dan zijn overgedragen, kunnen wij u van dienst zijn met onze afdeling service en onderhoud.

Het meest geschikte bouwsysteem, afgestemd op uw wensen. De gewenste bouwsnelheid en flexibiliteit die nodig is tijdens de bouw zijn hierbij leidend. Traditioneel gebouwd met de optie om tijdens de bouw nog huurderswensen door te voeren. Of liever gaan voor snelheid met volledig geprefabriceerde bouwdelen. Ook de architectuur speelt een rol. Een klassiek ontwerp met authentieke details of juist een tijdloos modern design? Wij weten er wel raad mee.

Onze ervaren vakmensen denken met u mee. Met aandacht voor nu, en het oog op morgen. Zo zetten wij, naast onze ervaring en uitgebreide netwerk, ook onze kennis over duurzaamheid in. Woningen bouwen die geheel of gedeeltelijk energieopwekkend zijn bijvoorbeeld. Maar ook de traditionele installatieconcepten zijn ons bekend. Zodat uw project vertaald wordt naar een woonomgeving waar uw huurders zich thuis voelen.

Op zoek naar een solide partner voor uw verhuurproject? Wij hebben de juiste expertise in huis om van uw project een gewilde woonomgeving te maken. We inspireren u graag met ons portfolio. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten over bouwen voor verhuur?

Neem contact met mij op!

Olaf Lange
Commercieel directeur
OLange@vodg.nl
010 – 477 58 11

Actueel

De laatste ontwikkelingen, persoonlijke verhalen en fascinerende projecten.

Wij zijn op de hoogte van wat er speelt. En vertellen u daar graag over. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer actualiteit