Nieuwbouwplannen verrijken Zeehosterrein en Boulevard in Katwijk

Op het Zeehosterrein te Katwijk werken Fullhouse en Van Omme & De Groot in samenwerking met MIX Architectuur aan de ontwikkeling en realisatie van twee appartementengebouwen, welke toekomstige bewoners een ongekend woonplezier in een bijzonder duinlandschap gaan bieden.

ZEEBAKEN
Het Zeebaken vormt na realisatie een markant baken nabij de rotonde aan het einde van de Parklaan. Hier worden in totaal 21 appartementen en 3 dubbellaagse penthouses gerealiseerd, in omvang variërend vanaf circa 80 m² tot 240 m² woonoppervlak uitkijkend op het kleurrijke duinlandschap en vanaf de 4e verdieping ook met zeezicht. In het Zeebaken zullen de toekomstige bewoners genieten van een fraai duinlandschap aan een prachtig stukje kust. Een plek van waaruit ook makkelijk en snel mooie natuur- en watersportgebieden, boeiende steden en dorpen bezocht kunnen worden. Maar eigenlijk hoeft de toekomstige bewoner de nabije omgeving van het Zeebaken niet te verlaten, want tal van restaurants, gezellige terrassen, winkels en inspirerende musea bevinden zich op loopafstand.

DUINPAVILJOEN
Duinpaviljoen heeft een exclusieve ligging bovenop het duin, direct aan de Boulevard. Hier krijgen de bewoners een weids uitzicht over de Noordzee. Duinpaviljoen is een kleinschalig en hoogwaardig gebouw met vier verdiepingen, waarbij het ontwerp en de materialisatie prachtig aansluiten bij de natuurlijke omgeving van duinen, zee en strand. Op de eerste drie verdiepingen komen luxe appartementen met zeezicht, variërend van ca. 75 m² tot 180 m² woonoppervlak met ruime buitenruimtes. De vierde verdieping is gereserveerd voor een penthouse van ca. 285 m² met een uitzonderlijk groot terras van ca. 400 m² en een adembenemend panoramisch 360 graden uitzicht over de zee en het duinlandschap.

De verkoop van de 38 woningen is gestart. De realisatie is voorzien vanaf het voorjaar van 2024.

Projectwebsite Zeeduinen

Locatie

Katwijk - Zeeduinen