Nieuw wonen aan het bos

Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 102 woningen. Alles klopt in Thuis in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en werken we met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. Wonen in Thuis in Het Loo is nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Een nieuwe wijk voor iedereen

Thuis in Het Loo is een wijk voor iedereen, met rijwoningen, semi-bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. In het dorp is een diversiteit aan woonstijlen te zien. Dat realiseren we hier ook. Zo wordt Traditioneel afgewisseld met Modern en Klassiek en werken we met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

De nieuwe wijk gaat zich al vormen. De eerste fases zijn gerealiseerd en in aanbouw. Kijk voor meer informatie op de website van Thuis in Het Loo.

Website Thuis in Het Loo >

Locatie

Meer weten over dit project?

Kijk op de website of neem contact op met een van de makelaars

www.thuisinhetloo.nl

Molenbeek Makelaars
030 – 692 02 04
zeist@molenbeek.nl

Nassau Makelaars
030 – 691 75 77
info@nassau.nl