Nieuw wonen aan het bos

Thuis in Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Thuis in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en werken we met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. Wonen in Thuis in Het Loo is nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting.

Een nieuwe wijk voor iedereen

Thuis in Het Loo is een wijk voor iedereen, met rijwoningen, semi-bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. In het dorp is een diversiteit aan woonstijlen te zien, en dat realiseren we hier ook. Zo wordt Traditioneel afgewisseld met Modern en Klassiek en werken we met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

Locatie