In Wilderszijde, aan de zuidzijde van Bergschenhoek verrijst de komende tien jaar een toekomstbestendige woonwijk. Een groene en klimaatadaptieve gebiedsontwikkeling met in totaal 2.600 tot 3.000 duurzame woningen, basisscholen, een gezondheidscentrum en kleinschalige commerciƫle voorzieningen om de hoek.

Wilderszijde bestaat uit drie verschillende deelgebieden; Groenwijk, Waterwijk, Polderwijk. Samen vormen ze een samenhangend geheel. Ontwikkelcombinatie Wilderszijde (OCW, een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers) ontwikkelt en realiseert met ruim 500 woningen het merendeel van de woningen in Waterwijk; een mix van (sociale huur) appartementen (betaalbare en bereikbare) rijwoningen, twee-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. Met de ontwikkeling van Wilderszijde maken wij de gezamenlijke duurzame en inclusieve ambities concreet. De groene en waterrijke opzet van de wijk en de zeer energiezuinige woningen zorgen ervoor dat de wijk klaar is voor de toekomst van Lansingerland. Het diverse woningbouwprogramma biedt ruimte voor uiteenlopende doelgroepen en diverse woonmilieus. Door de kleinschalige, waterrijke, groene en toegankelijke opzet stimuleren we ontmoetingen tussen buren en het bewegen in het groen. Hiermee dragen we bij aan een gezonde en fijne buurt, met Rotterdam op een steenworp afstand.

Verkoop gestart van Spetterend Wonen in Waterwijk fase 1
Niet alleen de buurt en de omgeving worden spetterend. Het zijn de woningen in Spetterend Wonen in Waterwijk die je hier echt koning te rijk maken. Fase 1 bestaat uit 54 zeer energiezuinige en comfortabele gezinswoningen: 18 herenhuizen, 6 verandawoningen en 30 rijwoningen. Beschikbaar in verschillende typen en prijsklassen, diverse woonoppervlakten en indelingen. Ideaal voor als je alleen of samen, met of zonder kinderen woont. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en tot in de puntjes afgewerkt. Je hebt de beschikking over meerdere slaapkamers, een moderne badkamer en het comfort van vloerverwarming en -koeling in een groene, waterrijke en veelzijdige woonomgeving. Parkeren kan aan de achterzijde van de woningen in een rustige binnenhof. Dit zorgt voor een veilige maar ook afgeschermde parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.

Projectwebsite Spetterend Wonen in Waterwijk

Locatie

Spetterend Wonen in Waterwijk