De Weide Veluwe; ontdekken, verbinden, ervaren
Dorps, sfeervol, helemaal nieuw en héél groen. Dat is wonen in nieuwbouwwijk De Weide Veluwe. In deze gemoedelijke woonwijk komt alles samen. Elke dag weer ervaar je hoe fijn het buitenleven kan zijn. Op de fiets over slingerende wegen, wandelend over groene wandelpaden langs kleine beekjes en turend over het Wolderwijd. Hier geniet je van de groene omgeving én van de reuring van de bruisende Hanzestad Harderwijk op een steenworp afstand met z’n pittoreske straatjes, knusse boetieks en restaurants. Drink een koffie in jouw grote tuin of maak een praatje met de buren. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en iedereen zich thuis voelt.

De Weide Veluwe is onderdeel van de gezinswijk Harderweide in de woonwijk Drielanden en de ligging is ideaal met alles lekker dichtbij. In het noordwesten schittert het water van het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe. Hier vind je genoeg strandjes waar je kunt zwemmen en (kite)surfen. Behoefde aan de gezelligheid van de stad? Met de fiets sta je in een kwartiertje in het gezellige centrum van Harderwijk om lekker te winkelen of een terrasje te pakken. Nóg dichterbij huis ligt winkelcentrum Drielanden. In slechts 3 minuten fiets je naar dit gezellige en complete winkelcentrum. En de naam zegt het al, maar de Veluwe ligt op nog geen 15 minuten afstand van jouw nieuwe thuis. Centraal in Nederland met de Weide wereld aan je voeten.

Alle woningen in De Weide Veluwe hebben energielabel A++++, wat betekent dat de woningen 100% energieneutraal zijn.

De ontwikkeling van De Weide Veluwe wordt uitgevoerd door VOF Herderewich. Deze VOF bestaat uit Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. Wij hebben de krachten gebundeld om te komen tot een mooie nieuwe woonwijk en zijn beiden gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van grotere gebiedsontwikkelingen. Kopers zullen uiteindelijk de gronden van de VOF kopen en laten hun woning bouwen door Van Omme & De Groot.

Projectwebsite De Weide Veluwe

Locatie

De Weide Veluwe