Opleidingen

Wie zitten er achter het familiebedrijf Van Omme & De Groot? Dat zijn circa honderdtwintig goed opgeleide medewerkers; een mix van ervaren krachten en gretig jong talent, met elk hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Toch hebben we wel wat gemeen; we zijn loyaal, betrokken, open, aanspreekbaar en direct.

Om succesvol te blijven willen wij het beste uit onze mensen te halen. In dat kader wordt er binnen het bedrijf veel gedaan om de instroom van mbo- en hbo-niveau opgeleide jongeren te blijven bevorderen en vervolgens binnen het bedrijf, door het verkrijgen van ervaring en (bij)scholing, het opleidingsniveau en de kwaliteiten van onze mensen verder te verbeteren. 

Gezien de naar verwachting aanhoudende schaarste (kwalitatief en kwantitatief) op de arbeidsmarkt, en de wens om naast een eigen stijl en werkmentaliteit kwaliteit te behouden, is de opleiding van onze mensen van het grootste belang om op termijn continuïteit te kunnen waarborgen. Van Omme & De Groot is er dan ook trots op als een erkend leerbedrijf geregistreerd te staan en over eigen leermeesters te beschikken. In overleg met de leidinggevende is het ook mogelijk om een opleiding welke op onderstaande website vermeld staat te volgen.

https://bouwopleiders.nl/