Nieuwbouwplannen verrijken Zeehosterrein en Boulevard in Katwijk

6 oktober 2022
Nieuws Persbericht

Op het Zeehosterrein werken Fullhouse en Van Omme & De Groot in samenwerking met MIX Architectuur aan de ontwikkeling en realisatie van twee appartementengebouwen, welke toekomstige bewoners een ongekend woonplezier in een bijzonder duinlandschap gaan bieden. Hiertoe werd onlangs de koopovereenkomst getekend met Stichting Het Raamwerk.

Het eerste gebouw vormt na realisatie een markant baken nabij de rotonde aan het einde van de Parklaan. Hier worden in totaal 24 appartementen gerealiseerd, in omvang variërend vanaf circa 80 m² tot 240 m² woonoppervlak, uitkijkend op het kleurrijke duinlandschap en vanaf de 4e verdieping ook met zeezicht. Het tweede gebouw heeft een exclusieve ligging boven op het duin, pal aan de Boulevard. Hier krijgen de bewoners een weids uitzicht over de Noordzee. Het gebouw krijgt naast de unieke locatie ook een zeer luxueuze uitstraling. De 12 appartementen op de eerste 3 woonlagen, allen met zeezicht, worden vanaf circa 95 tot 175 m² groot. Op de bovenste verdieping van het gebouw komt een penthouse van circa 250 m² met daarbij een spectaculair riant bemeten dakterras.

Naar verwachting zal de verkoop van de 37 appartementen in de 1e helft van 2023 starten. De realisatie staat gepland vanaf het najaar 2023. Binnenkort zullen eerste uitgewerkte plannen worden gepresenteerd. Geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden door het sturen van een bericht aan katwijk@fullhousevastgoed.nl

Foto onderschrift:
Iwan de Vries (Fullhouse), Hans de Cocq van Delwijnen (bestuurder Stichting Het Raamwerk tot 1 juli jl.) en Marco Dijkshoorn (Van Omme & De Groot) bij ondertekening van de koopovereenkomst.