Krachtenbundeling voor ontwikkeling Rotterdam Overschie – Oost

12 november 2021
Nieuws Persbericht

Van Omme & De Groot en de door Codabel gemanagede vastgoedbelegger PNL Vastgoedmaatschappij gaan een samenwerking aan om een grondstuk van circa 5.500 vierkante meter aan de Rotterdamse Schie in Overschie – Oost te herontwikkelen. Hiermee zal invulling gegeven worden aan de beoogde herstructureringsopgave van het gebied.

Marco Dijkshoorn, directeur projectontwikkeling Van Omme & De Groot: “Wij zijn verheugd met de samenwerking met PNL Vastgoedmaatschappij, een partij die goed thuis is in Rotterdam-Overschie. Hiermee krijgen wij de mogelijkheid een volgende kwaliteitsimpuls in de wijk Kouwenhoek te leveren in navolging van de 56 eengezinswoningen die wij daar in 2017/2018 hebben gebouwd.”

Pio Fernandez Rijsdijk, directeur PNL Vastgoedmaatschappij voegt daar aan toe: “Het is niet meer dan logisch dat het industrieterrein uit 1960 met veel leegstaand en verouderd vastgoed plaatsmaakt voor woningen. We hebben er het volste vertrouwen in dat met de expertise van Van Omme & De Groot de ontwikkeling snel vlot getrokken kan worden en we een bijdrage kunnen leveren aan het woningtekort in Rotterdam.”

PNL Vastgoedmaatschappij is een door Codabel gemanagede vastgoedbelegger die gespecialiseerd is in Rotterdam-Overschie waarbij verbetering van de kwaliteit van het vastgoed centraal staat.