Collega’s zijn belangrijk voor mij

30 april 2024
Onze mensen

Bij Van Omme & De Groot krijgt iedereen de kans om te doen waar hij goed in is.

Leo de Jong, calculator werkt inmiddels alweer ruim 2 jaar bij Van Omme & De Groot.

“Ik werk op verschillende locaties per week. Dat maakt mijn baan ook zo leuk.  Zo zit ik het ene moment op kantoor, het andere moment op de bouwplaats en ben ik geregeld op pad om nieuwe klussen voor opdrachtgevers op te nemen. Ik krijg veel vrijheid binnen mijn functie en dat maakt het voor mij enorm aantrekkelijk om hier te werken.”

“Collega’s zijn enorm belangrijk voor mij, dat we samen komen tot waar we nu staan en positieve resultaten behalen!”

Wat zeggen de woorden waardevol en waardering jou?

“Er is bij Van Omme & De Groot veel mogelijk op het gebied van kennis vergroting. Zo ben ik begonnen met een opleiding Allround Calculator B&U. Daar ligt voor mij de bevestiging van dat stukje waardering. We strooien niet met complimenten, zo lang je niets hoort gaat het goed. Heerlijk die Rotterdamse mentaliteit, we zijn lekker gewoon gebleven.”

“Het meest waardevol? Een werkplek waar ik me thuis voel en een collega waarbij ik terecht kan.”

 Hoe zie jij de toekomst als het gaat over duurzaamheid en wat is jouw rol hierin?

“Met renovatie projecten heb je voortdurend te maken met duurzaamheid, woningen krijgen een upgrade naar dubbel glas, een verbeterde dakisolatie en of gevelisolatie. We zorgen voor een thuis, meer comfort en lagere maandlasten. Ik ben bewust bezig met duurzaamheid, zo scheiden wij thuis ons afval, pakken wij snel de fiets en ligt ons dak vol met PV-panelen zodat de wij voor een groot gedeelte zelfvoorzienend zijn in onze energie. Schitteren doen we samen!”