Nieuwbouwplannen verrijken Zeehosterrein en Boulevard in Katwijk

Op het Zeehosterrein te Katwijk werken Fullhouse en Van Omme & De Groot in samenwerking met MIX Architectuur aan de ontwikkeling en realisatie van twee appartementengebouwen, welke toekomstige bewoners een ongekend woonplezier in een bijzonder duinlandschap gaan bieden.

Het eerste gebouw vormt na realisatie een markant baken nabij de rotonde aan het einde van de Parklaan. Hier worden in totaal 24 appartementen gerealiseerd, in omvang variërend vanaf circa 80 m² tot 240 m² woonoppervlak, uitkijkend op het kleurrijke duinlandschap en vanaf de 4e verdieping ook met zeezicht.

Het tweede gebouw heeft een exclusieve ligging boven op het duin, pal aan de Boulevard. Hier krijgen de bewoners een weids uitzicht over de Noordzee. Het gebouw krijgt naast de unieke locatie ook een zeer luxueuze uitstraling. De 12 appartementen op de eerste 3 woonlagen, allen met zeezicht, worden vanaf circa 95 tot 175 m² groot. Op de bovenste verdieping van het gebouw komt een penthouse van circa 250 m² met daarbij een spectaculair riant bemeten dakterras.

Locatie

Zeehos