Rotterdam
8.000 m² BVO kantoor
In voorbereiding
Eigen ontwikkeling
MVSA Architects

Een kantoorgebouw met de Rotterdamse mentaliteit

Port City IV, het nog ontbrekende vierde kantoorgebouw voor maritieme en industriële bedrijven, gaat gebouwd worden. Hiertoe zijn Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en het Havenbedrijf Rotterdam een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Het kantoorgebouw zal bestaan uit circa 7.500 m² verhuurbaar vloeroppervlak en circa 180 parkeerplaatsen onder een wandelpromenade. Van Omme & De Groot richt zich in eerste instantie op een of twee grote kantoorgebruikers uit de maritieme en/of industriesector. Grote open vloervelden, een mooi uitzicht op de Waalhaven, goede bereikbaarheid en openbaar vervoer, energiezuinig, representatief en met oog voor de Rotterdamse mentaliteit. Dit zijn de aspecten die bij de realisatie van Port City IV een rol spelen. Voor het project zal een BREEAM Very Good oplevercertificaat worden aangevraagd.

Port City is een project van vier moderne kantoorgebouwen voor maritieme bedrijven. De kantoorgebouwen liggen op een prominente locatie op de hoek van de Waalhaven Zuidzijde en de Waalhaven Oostzijde. In 2011 werden de gebouwen Port City I, II en III al gerealiseerd. De Broekman Groep ontwikkelde zelf een zeer hoogwaardig gebouw en Port City II en III werden vrijwel gelijktijdig door het Havenbedrijf gerealiseerd. Met de bouw van Port City IV is het project in de Waalhaven compleet. Huurders van het Port City I, II en III zijn onder meer, Broekman Group, Evergreen, Deltalinqs, Share Logistics, Argos Oil en binnenkort ook Visser & Smit Bouwgroep. In de plint van Port City II is sinds het voorjaar van 2013 lunchcafé Port City gevestigd.

Cushman & Wakefield en JLL vertegenwoordigen Van Omme & De Groot bij de verhuur en op termijn de verkoop van Port City IV. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joiselle C. Fokker van Cushman & Wakefield op: 010 4333 555 of Richard Goudswaard van JLL op: 010 4110 440.

> meer informatie

Locatie