Luxe wonen in het groen en aan het water

In opdracht van Fullhouse Vastgoed en Bravenboer Management, in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland, realiseren wij KasseNova aan de Vaart in
s’-Gravenzande. Hier zullen 68 prachtige koopappartementen verschijnen Langs de Nieuwe Vaart in de nieuwe woonwijk Waelpolder te midden van het water en groen, naar een mooi ontwerp van Klunder Architecten.
Vanaf de nieuwe ontsluitingsweg de Nerts kan direct de parkeergarage van het appartementengebouw worden bereikt. Er zijn in totaal 8 verschillende woningtypes te onderscheiden, welke zijn vernoemd naar bestaande Gerbera soorten die vroeger in het projectgebied zijn gekweekt.

Aan twee zijdes op de begane grond van het appartementengebouw zijn er zeer fraai vormgegeven, ruime en lichte hoofdentrees die de verdiepingen middels een lift en trappenhuis ontsluiten. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en in een aantal plantvakken worden bomen geplaatst. De bomen op die terrassen zijn vanaf het binnengebied waar te nemen, waardoor het gebouw naast luxe ook een natuurlijke vriendelijkheid uitstraalt. De penthouses op de bovenste verdieping aan de achterzijde gesitueerd hebben bij helder weer zeezicht vanaf de ruime terrassen.

De appartementen variëren in omvang tussen de 46 m² tot 153 m². De ruime woonkamers ontvangen veel licht door de grote raampartijen waaruit tevens het terras kan worden bereikt. Alle appartementen hebben een warmtepompinstallatie en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Link naar projectwebsite

's-Gravenzande

KasseNova - 's-Gravenzande

Meer informatie over dit project?