Waarom Van Omme & De Groot?

Waarom zou u nu juist Van Omme & De Groot als projectontwikkelaar en/of bouwer kiezen voor uw project? Zeven redenen:


1. Onze ervaring van bijna een eeuw

We zijn hard op weg naar ons honderdjarig jubileum. Die lange historie heeft ons een enorme dosis aan ervaring opgeleverd. Maar ouderwets zijn we allerminst. Hoewel veel loyale werknemers reeds lang bij de firma betrokken zijn, laten we ons ook graag verfrissen door nieuwe jonge aanwas en zijn we vertrouwd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van BIM en LEAN-bouwen.

2. Diversiteit aan projecten

Kantoren, hotels, woningen; onze projectervaring  is heel divers. We schuwen hele omvangrijke in ingewikkelde projecten niet en voelen ons ook niet te groot voor kleine projecten. Van de ontwikkeling van hele centrumlocaties tot de renovatie van een enkele badkamer.

3. Gezonde financiële huishouding

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw project tot een goed einde komt. Dat begrijpen we. Daarom kunt u daar bij ons zeker van zijn. We doen geen gekke dingen, onze financiën zijn prima op orde . En we hebben zelf materieel en vervoer waardoor we flexibel en onafhankelijk opereren.

4. Rotterdamse mentaliteit

Het gezegde ‘geen woorden, maar daden’ klinkt ons als muziek in de oren. Aanpakken. Bikkelen. De mouwen opstropen. Rotterdamser kan het haast niet. We zijn ook helder in onze communicatie.  Duidelijk, zeggen waar het op staat. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

5. Familiair bedrijf, betrokken werknemers

Ook niet onbelangrijk: u heeft met ons een goed contact. U voelt en proeft aan alles dat we een familiebedrijf  zijn. Een bedrijf met saamhorigheid en een warme sfeer, waar iedere werknemer zich voor u de benen uit het lijf loopt. En waar de deuren altijd open staan. Voor elkaar en zeker voor u als opdrachtgever.

6. Direct en efficiënte werkwijze

Wij houden het graag duidelijk en dus zo kort mogelijk. En dan hebben we het niet alleen over de doorlooptijd van uw project , maar ook over de lijnen met u als opdrachtgever, leverancier of partner. We zijn altijd aanspreekbaar, zodat we snel kunnen schakelen bij eventuele veranderingen.

7. Tevreden opdrachtgevers

Tot slot en het belangrijkst: onze huidige opdrachtgevers weten onze werkwijze en ons als bedrijf te waarderen. Als partners werken we samen toe naar het optimaal resultaat. Waar zowel u als wij tevreden mee zijn. 
Dat is waar we het voor doen.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922