Onze Missie & Visie

Missie

Van Omme & De Groot is een degelijk, betrokken en financieel sterke organisatie met loyale en ervaren werknemers die allemaal één grote liefde hebben: De bouw. Wij willen, wij kunnen, wij doen, is onze lijfspreuk.

Van Omme & De Groot onderscheidt zich door een hoge mate van klantgerichtheid, innoverende bouwprojecten en -producten en met een sterk gevoel voor wat er zich afspeelt in onze samenleving.

Visie

Naar de tradities van ons familiebedrijf zijn wij ervan overtuigd dat de continuïteit van onze onderneming alleen gewaarborgd is wanneer onze opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. Daarnaast willen wij ons onderscheiden in de markt door een continue en hoogwaardig kwaliteitsniveau te leveren waarbij we snel in kunnen spelen op veranderingen in het bouwproces en de markt waarin wij actief zijn.

Wij werken met gekwalificeerd en ervaren personeel dat meedenkt en altijd een duidelijke focus heeft op het eindresultaat. Daarbij gaat het niet alleen over kwaliteit, maar zeker ook over toekomstig onderhoud, de planning en het kostenaspect. Om dit te kunnen bereiken, beschikken wij over hoogwaardige en moderne productie- en procesfaciliteiten.

Veel van onze projecten worden in eigen beheer of in een bouwteam ontwikkeld en gerealiseerd.

Wij zijn dan in een vroeg stadium bij het bouwproces betrokken. Hierdoor zijn wij gewend om de wensen van een opdrachtgever optimaal te kunnen bedienen.

Elk project kent zijn eigen unieke aanpak. Een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, adviseurs en betrokkenen vanuit onze onderneming is een belangrijke vereiste.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922