ONS TEAM

Geen drempels, geen hiërarchie, vergaande betrokkenheid, onze mensen zelfstandig maken. Daar ligt de grote kracht van Van Omme & De Groot.


Ons team: de gezichten achter Van Omme & De Groot

Wie zitten er achter het familiebedrijf Van Omme & De Groot? Dat zijn circa tachtig goed opgeleide medewerkers: een mix van ervaren krachten en gretig jong talent, met elk hun eigen specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Toch hebben we wel wat gemeen: we zijn loyaal, betrokken, open, aanspreekbaar en direct. En we werken allemaal keihard om te blijven doen wat we doen en blijven zijn wie we zijn: een middelgroot bouwbedrijf uit Rotterdam dat zich met liefde inzet voor de bouw, uw project en onze eigen organisatie.

Managementteam

Bij Van Omme & De Groot doet iedereen graag waar hij goed in is. Slimme innovatieve ideeën bedenken aan de hand van eigen ervaring en deskundigheid. Daarom hebben we voor elk van de takken algemeen beleid, commercie/acquisitie, financiën, uitvoering en projectontwikkeling een verantwoordelijk managementlid. Zodat we elkaar kunnen aanvullen en ieder zijn eigen specifieke kennis in kan zetten. En zo ú kunnen voorzien van de best mogelijke en passende oplossing.

Het huidige managementteam bestaat uit:

  • Guus de Groot, algemeen directeur
  • Olaf Lange, commercieel directeur
  • Ruud de Schepper, technisch directeur
  • Marco Dijkshoorn, hoofd projectontwikkeling
  • Juan Castillo Fuertes, financieel directeur
  • Olivier Hoogveld, directeur transformatie, verbouw en onderhoud

Vaste mensen, vertrouwde gezichten

Zit u met Van Omme & De Groot aan tafel, dan is de kans groot dat u bekende gezichten ziet. Aan stoelendans doen we namelijk niet. Bijna alle managementleden en vele medewerkers zijn al tientallen jaren betrokken bij de zaak. Daardoor weten we precies wat werkt. En wat niet. Wilt u uw ideeën met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op. De deur staat altijd open.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922