Weerreys Park in Zundert weer stapje dichterbij

25-02-16 |

Door: Weekblad De Bode

De gemeente Zundert en projectontwikkelaar Van Omme & De Groot hebben dinsdag een anterieure overeenkomst getekend voor de locatie Weerreys Park in Zundert.

Foto: Addo Sprangers

De overeenkomst is een vervolg op de in november 2014 ondertekende intentieovereenkomst voor de realisatie van 56 woningen van het ook als locatie Marisse bekend staande perceel aan de Oude Gasthuisstraat in Zundert.

Ondertekening
De ondertekening  van de anterieure overeenkomst vond plaats in het Zundertse gemeentehuis. Namens de gemeente tekende de burgemeester Leny Poppe-de Looff. 

Guus de Groot junior, algemeen directeur van Van Omme & De Groot, zette zijn handtekening namens ontwikkelmaatschappij Beagle Vastgoed XL BV die het tegen de oostelijke dorpskern van Zundert gelegen perceel gaat ontwikkelen. 

Nummer één
Burgemeester Leny Poppe-de Looff toont zich uiterst tevreden. “We willen heel graag bouwen,” zegt ze. “Momenteel zijn we met het college en de raad bezig aan een tournee door de kerkdorpen. Daarbij worden uiteenlopende onderwerpen met de inwoners besproken.”

“Wonen staat echter overal op nummer één. We willen dat wonen ook geborgd blijft in de kleine kernen. Dat geldt ook voor levensloopbestendig bouwen. De ondertekening van de anterieure overeenkomst voor het Weerreys Park is een volgende stap in dat proces.”

Door: Weekblad De Bode

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922