Van Omme & De Groot bouwt kantoor Sodexo in Breukelen

18-03-14 |

Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam gaat het nieuwe kantoor “De Corridor” in Breukelen voor Sodexo Nederland realiseren. Het bedrijfspand, inclusief bedrijfsrestaurant, is in totaal 5.220 m² BVO groot en wordt gerealiseerd naar het ontwerp van Architectenbureau Rutten van der Weijden te Rotterdam. De start bouw is voorzien in april 2014. Sodexo Nederland heeft een huurovereenkomst gesloten met een particuliere belegger.

Sodexo, integrator van Quality of Life Services, zal vanuit deze vestiging haar dienstverlening op gebied van Food & Facility Management, verder laten groeien. Bij het pandontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.
Van Omme & De Groot is voor deze opdracht geselecteerd n.a.v. een door Sodexo Nederland - op basis van een Voorlopig Ontwerp - gehouden meervoudig onderhandse selectie. Van Omme & De Groot is verantwoordelijk voor de uitwerking van het Voorlopig Ontwerp tot en met uitvoering en oplevering van het kantoorgebouw en werkt hierbij samen met de Verkerk Groep (elektrotechniek) uit Zwijndrecht en Gebr. Van Wijk Installatietechniek uit Bleiswijk.
Parc Makelaars bracht namens Sodexo Nederland B.V. de transactie tot stand en heeft aansluitend ook de belegging met de particuliere belegger begeleid.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922