Start verkoop projecten Overschie, Zundert en Boskoop en infoavond Amersfoort

02-06-16 |

De ontwikkelafdeling draait op volle toeren. Afgelopen week gingen de laatste fasen van onze nieuwbouwprojecten in Overschie en Boskoop in verkoop en organiseerden we een eerste informatieavond voor een nieuwe villawijk in Amersfoort. En deze zomer start naar verwachting de verkoop van ons nieuwbouwplan aan het Beekdal in Zundert.

Overschie - Thuis in Overschie
De afgelopen jaren heeft de zuidkant van Rotterdam Overschie een ware metamorfose doorgaan. Diverse hoogbouw heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en groene woonbuurt.  De karakteristieken eengezinswoningen gelegen tussen de Burgemeester Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in, vormen het sluitstuk van deze metamorfose. De woningen kenmerken zich door de fraaie jaren '30 architectuur met ambachtelijke detaillering en sluiten naadloos aan bij de woningen die de directe omgeving sieren. Dit komt tot uitdrukking in de kenmerkende rode baksteen, de grote dakoverstekken en de schuine daken met leigrijze dakpannen.


www.thuisinoverschie.nl

Boskoop – Torenpad Oost
Tussen Torenpad, Babsloot en Enterij, op loopafstand van het centrum, komen in totaal 104 nieuwe woningen in allerlei variaties. Eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en appartementen. Voor ieder wat wils. De wijk wordt opgebouwd uit verschillende eilanden. Hierdoor grenzen veel woningen aan het water. En helemaal bijzonder: in het midden van het plangebied komt een uniek speeleiland voor kinderen.

Zaterdag 4 juni startte de verkoop van de laatste fasen van De Tuinen van Boskoop met 4 twee-onder-een-kapwoningen en Boskoops Glorie met 14 eengezinswoningen.

Met deze laatste woningen is de nieuwe wijk straks helemaal af.


http://www.mooiwoneninboskoop.nl/16/torenpad-oost.html

Amersfoort – Amersfoort Buyten
Nieuwbouwproject Amersfoort Buyten ligt ten zuidwesten van Amersfoort, vlakbij het schilderachtige Oud-Leusden, het Bergkwartier en Klein Zwitserland. Op deze geweldige locatie aan het bos komen circa 56 vrijstaande en halfvrijstaande villa’s met véél woon- en leefruimte. Voor wie graag wil wonen in een bosrijke omgeving, van rust en ruimte houdt, maar het gezellige centrum van Amersfoort niet kan missen, is Amersfoort Buyten een buitenkans. 

Amersfoort Buyten is prachtig gelegen aan de rand van het bos aan de zuidkant van Amersfoort. Tussen de bossen, maar dichtbij de stad. Natuurlijk gelegen in het groen en met door oude bomen omzoomde lanen en groene hagen. De nieuwe wijk is zeer sfeervol opgezet, met grote kavels en heel veel woon-, speel- en leefruimte. Door de ligging en de keuze voor klassieke architectuur, heeft Amersfoort Buyten absoluut niet de uitstraling van een nieuwbouwwijk. Het is als een villawijk uit lang vervlogen tijden. Een bijzondere woonplek in de natuur, met alle voorzieningen vlakbij. 

Op donderdag 2 juni organiseerden we een eerste informatieavond waar we aan circa 100 belangstellenden het voorlopig ontwerp presenteerden. Amersfoort Buyten is nog in ontwikkeling en gaat naar verwachting eind 3e / begin 4e kwartaal 2016 in verkoop.

 
www.amersfoortbuyten.nl

Zundert – Weerreys Park
Prachtig gelegen aan het mooie beekdal, aan de zuidoostkant van Zundert ligt de Marisse-locatie. Hier aan de Oude Gasthuisstraat wordt het nieuwbouwproject Weerreys Park gerealiseerd. Een groen en ruim opgezet woonbuurtje, dat op een natuurlijke wijze is verweven met de landelijke omgeving van het beekdal.

De ligging aan het beekdal zorgt voor markante hoogteverschillen in Weerreys Park. Hierdoor liggen de eengezinswoningen aan de entree hoger dan de semi-bungalows aan het beekdal. Door de afloop in maximale bouwhoogtes wordt het natuurlijk hoogteverschil nog eens geaccentueerd. Dit geeft prachtige doorzichten naar het buitengebied. In de autoluwe straatjes waar alleen bestemmingsverkeer komt, woon je heerlijk rustig en spelen de kinderen zorgeloos buiten.

Er komen 54 koopwoningen en huurwoningen in de sociale sector. Er is keuze uit 13 semi-bungalows, 10 twee-onder-één-kapwoningen, 23 eengezinswoningen en 8 vrije bouwkavels. Van de eengezinswoningen worden er 17 te huur en 6 te koop aangeboden.

De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2016.


www.weerreyspark.nl

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922