Start verkoop project Thuis in Seghwaert

12-09-13 |

Op zaterdag 28 september start de verkoop van de eerste 11 woningen in het project Thuis in Seghwaert. De comfortabele eengezinswoningen zijn ideaal gesitueerd ten opzichte van de vele voorzieningen (zoals winkels, scholen, zorgpraktijken en openbaar vervoer) in de Zoetemeerse wijk Seghwaert.

De 11 woningen in de 1e fase zijn gesitueerd langs het Tochtpad.

Het ontwerp en de indeling van de woningen is mede tot stand gekomen door inbreng van deelnemers aan de CoCreatie Workshops. Alle woningen zijn ingedeeld met een woonkamer/keuken, een slaapkamer en de badkamer op de begane grond.
Op de 1e verdieping zijn nog eens twee slaapkamers gesitueerd en is tevens een multifunctionele ruimte voorzien die middels een vide in verbinding staat met de woonkamer.

Er zijn vele indelingsvarianten mogelijk. Een woning in het project Thuis in Seghwaert leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor werken aan huis. U kunt  ook kiezen voor een meer traditionele indeling: De woonkamer in combinatie met een leefkeuken van in totaal maar liefst 54 m² beneden en op de verdieping 2 of 3 slaapkamers en de badkamer.

Bent u nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan de projectwebsite www.thuisinseghwaert.nl. Hier vindt u ook de verslagen en sfeerimpressies van de gehouden CoCreatie Workshops. 
Op zaterdag 28 september bent u tussen 12 en 14 uur van harte welkom bij De Makelaars - Julianalaan 14 te Zoetermeer.
De verkoopriijzen beginnen vanaf € 225.000,- v.o.n.

In totaal bestaat het project uit 25 woningen. De overige 14 woningen zullen in de 2e fase op een later moment te koop worden aangeboden.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922