Dit najaar start de bouw van 47 CoCreatie woningen

12-10-13 |

Woon-CoCreatie met particulieren is de nieuwe vraaggerichte aanpak van Van Omme & De Groot en wordt inmiddels op meerdere projecten toegepast. De bewezen waarde van deze aanpak ligt in het feit dat in de laatste maanden van 2013 de bouw van 47 woningen wordt gestart, verdeeld over 3 projecten in Zoetermeer, Berkel & Rodenrijs en Gouda.

Reeds 42 van deze woningen zijn verkocht aan enthousiaste kopers die allen maximale invloed is geboden om zowel het volume als indeling van hun nieuwe woning volledig aan te passen aan hun eigen woonwensen. De verkoopprijzen van de woningen in deze 3 projecten variëren tussen € 245.000,- en € 370.0000,- v.o.n.

Een bijzonder project uit de CoCreatie aanpak is het project 30 woningen Wonen in Waterzicht te Zoetermeer. Hiervoor heeft wethouder Edo Haan op 11 oktober de feestelijke paal geslagen. Het project is door een nadrukkelijke inbreng van een groep belangstellenden tot stand gekomen. Dit alles uiteraard onder deskundige begeleiding van de architect, woondeskundigen en medewerkers van Van Omme & De Groot. In een aantal workshops is met elkaar gesproken over architectuurstijlen, positionering van de woning op de kavel, kapvorm, woningdeling, materiaalgebruik, kleurstelling en uitbreidingsvarianten.

In november wordt gestart met de bouw van 8 woningen Thuis in Berkel & Rodenrijs. Alle woningen in dit project waren reeds binnen 2 maanden verkocht. In persoonlijke gesprekken met de projectontwikkelaar en kopersbegeleider van Van Omme & De Groot mochten kopers hun eigen indeling bepalen.

In december tenslotte wordt gestart met de bouw van 9 woningen De Pelikaan in Gouda. In dit project hebben de deelnemers aan de workshops mede bepaald in welke architectuurstijl dit project gerealiseerd zou worden: modern, ambachtelijk of klassiek. Het is een klassiek ontwerp geworden, waarbij alle kopers in een individueel gesprek met de architect hun eigen voor- en achtergevel mochten mee ontwerpen. In de persoonlijke gesprekken ging het onder meer over het type/kleur baksteen, het metselwerkverband, de kozijnindelingen en details betrekking hebbend op de goten, plinten, kaders etcetera. Het eindresultaat is een bijzonder rijk gevarieerd en gedetailleerd gevelbeeld waar alle kopers bijzonder trots op mogen zijn.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922