Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

RSS feed

Wil jij werken bij een succesvol bouwbedrijf in Rotterdam?

Ben jij technisch opgeleid en wil je werken aan mooie bouwprojecten? Dan zoeken wij jou!

16-07-18

Start Bouw Amersfoort Buyten

Van Omme & De Groot is in Amersfoort gestart met de bouw van 55 vrijstaande en half vrijstaande villa’s in het project Amersfoort Buyten. In aanwezigheid van wethouder Stegeman van de gemeente Amersfoort heeft Van Omme & De Groot, samen met de kopers, een symbolische handeling...

30-04-18

Het Verborgen Geheim: nul-op-de-meter wonen op Heijplaat

 

Uit de Rotterdamse klei op Heijplaat herrijst een nieuwe Rotterdamse woon-hotspot: het Verborgen Geheim. In samenwerking met gemeente Rotterdam realiseert projectontwikkelaar en bouwer Van Omme & De Groot hier een nul-op-de-meter wijk. Dit betekent dat alles wordt gedaan om de wijk...

12-04-18

Leerling (Allround) Timmerman gezocht!

Heb jij een passie voor de bouw? Stroop je met plezier je mouwen op? Steek je graag wat op van ervaren en betrokken collega’s? En wil je werken in een middelgrote, familiaire en platte organisatie waar je volop ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

25-01-18

Je bent nooit te oud om te leren

Je zou misschien verwachten dat je als ontwikkelende bouwer, die al 95 jaar bestaat, niet veel meer hoeft te leren. Niets is minder waar. Ook wij weten maar al te goed op welke onderdelen er ruimte is voor verbetering.

04-12-17

Vacatures bij Van Omme & De Groot

Kom jij ons team versterken?

23-05-17

Participatiebijeenkomst op 3 april over Westeinderhage (Kudelstaart)

De gemeente organiseert samen met Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers een participatiebijeenkomst over Westeinderhage.

03-04-17

De nieuwe DOEN is uit!

Vol trots presenteren wij alweer nummer 13 van DOEN magazine.

06-02-17

180 woningen op EnCeHa-terrein

De gemeente Groningen en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers hebben een exploitatieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van het voormalig EnCeHa-terrein. Het EnCeHa-terrein is een voormalig fabrieksterrein van circa 2,5 hectare groot aan de rand van de Zeeheldenbuurt. Van...

21-12-16

Van Omme & De Groot behaalt ISO 14001 certificaat

Met ingang van 1 december 2016 mogen wij ons als organisatie ISO 14001 gecertificeerd noemen. Het zogenaamde Milieuzorgsysteem certificaat NEN-EN-ISO 14001:2004 betekent dat wij als organisatie systematisch werken aan de vermindering van de milieubelasting.

Vanaf heden kunnen wij onze relaties dus...

13-12-16
1 2 3 ...
Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922