Woningbouw Rotterdam

Betrouwbare partner voor woningbouw Rotterdam.

In een van de meest bedrijvige steden van Nederland vindt u ook de beste en langst bestaande zelfstandige bouwonderneming van het land. Van Omme & De Groot is al actief vanaf 1922 en heeft sinds het prille begin Rotterdam als thuishaven. Tot onze eerste bouwactiviteiten behoorden het bouwen van scholen en huizen in en rond Rotterdam. Tegenwoordig genieten wij ook daarbuiten bekendheid als betrouwbare projectontwikkelaars en bouwers met een solide reputatie. Wij kunnen dan ook tevreden stellen dat opdrachtgevers, die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige woningbouw, Rotterdam en de bouwers van Van Omme & De Groot in het bijzonder steeds vaker weten te vinden. 

» Neem contact op

De nummer één in woningbouw.

Rotterdam kent vele bouwbedrijven en projectontwikkelaars en daarvan kan er natuurlijk maar één de beste zijn. Dat is uiteraard niet wat wij zélf over onze onderneming beweren, maar wat de ervaring is van de talloze klanten en opdrachtgevers die van onze diensten gebruik hebben gemaakt. Hun lovende woorden zijn niet in de laatste plaats te danken aan onze deskundigheid en expertise, die lang teruggaan. Wij hebben de voortgang in de woningbouwmarkt van dichtbij meegemaakt en steeds ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen. Dit heeft ertoe geleid dat wij altijd een voortrekkersrol vervulden om met nieuwe en betere woningbouw Rotterdam en zijn inwoners van een hogere kwaliteit van leven te kunnen voorzien.

Van Omme & De Groot, kostenbesparende woningbouw Rotterdam.

Dankzij het structureel toepassen van nieuwe bouwmethoden is Van Omme & De Groot uitgegroeid tot een modern bouwbedrijf met oog voor de toekomst. Duurzaam bouwen in alle opzichten is ons specialisme. Dit houdt in dat wij bij de keuze voor de bouwmaterialen die we gebruiken en voor de voorzieningen die wij aanleggen de belasting voor het milieu zo laag mogelijk houden. Daarbij beperken wij ons niet tot moderne woningbouw Rotterdam alleen. Zowel onze eigentijdse woontorens en energiezuinige nieuwbouwwijken alsook onze authentiek ogende, rietgedekte woningen en luxueus uitgevoerde villa's zijn namelijk op allerlei locaties in Nederland te vinden.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922