Utiliteitsbouw

Van Omme & De Groot, experts in utiliteitsbouw.

Met een staat van dienst van bijna honderd jaar is Van Omme & De Groot een van de oudste bouwbedrijven van Rotterdam. In deze periode hebben wij de bouwwereld zien veranderen en hebben wij vaak het voortouw genomen met betrekking tot efficiënt en kostenbewust bouwen. Onze bouwers en projectontwikkelaars zijn van alle markten thuis. Naast het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouwwijken neemt Van Omme & De Groot ook een belangrijke positie in als het gaat om utiliteitsbouw.

» Neem contact op

Utiliteitsbouw met duurzaamheid als uitgangspunt.

Tot de bouwprojecten waaraan wij in het kader van utiliteitsbouw hebben gewerkt behoren onder andere kantoorgebouwen, bedrijfspanden, opslagloodsen, parkeergarages, zorginstellingen, winkelcentra en hotels. Dergelijke bouwprojecten zijn vaak omvangrijk en complex en vereisen daardoor een doordachte aanpak om de kosten binnen uw budget te houden. Door onze werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, weten wij de totale bouwprijs laag te houden. Dit bereiken wij door economisch voordelig te bouwen en door het toepassen van duurzame materialen en voorzieningen. Dit isminder belastend is voor het milieu, en prettig voor uw budget.

Optimale ondersteuning bij op de klant gerichte utiliteitsbouw.

De goede naam die Van Omme & De Groot in de landelijke bouwsector heeft opgebouwd, hebben wij niet zomaar verdiend. Onze opdrachtgevers waarderen ons, omdat wij actief betrokken zijn bij het gehele bouwtraject. Wij komen met doeltreffende oplossingen, denken mee waar dat nodig of gewenst is en zorgen voor klantgerichte, daadkrachtige ondersteuning. Deze begeleiding vindt plaats van de tekentafel tot het moment van oplevering, en ook daarna zijn wij u graag van dienst. Naast het feit dat Van Omme & De Groot hét adres is voor utiliteitsbouw, kunt u namelijk ook voor het onderhoud ervan bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en door het hele land actief.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922