Renovatiebedrijf

Wie op zoek is naar een renovatiebedrijf heeft aan Van Omme & De Groot een goede partner.

Renovatie is een onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar vanzelfsprekend kunnen we u door het hele land van dienst zijn.

Een stukje geschiedenis

Van Omme & De Groot is niet zomaar een renovatiebedrijf, wij houden ons bezig met alle aspecten van de bouw. Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring die teruggaat tot 1922. Dat is het jaar waarin Jan Zweer van Omme en Augustinus de Groot besloten een bouwbedrijf te beginnen. Met name in de jaren na de oorlog hadden deze twee heren het drukker dan wie dan ook. Na hun overlijden in het begin van de jaren zestig zit het het bedrijf een tijdlang niet mee. Het bedrijf hikt tegen de onzekere economie aan ten tijde van een flinke krimp in de bouw, maar uiteindelijk krabbelt Van Omme & De Groot toch weer overeind. Tegenwoordig genieten we een rotsvaste reputatie.

» Neem contact op

Werkvelden

Waar Van Omme & De Groot aanvankelijk vooral schoolgebouwen en woningen bouwden, spitsten wij ons later toe op de behoefte van de klant. Of er nu een hele woonwijk moet worden aangelegd of een verouderd bedrijventerrein een verjongingsbeurt ondergaat, Van Omme & De Groot klaart de klus.

Renovatiebedrijf

Zoals beschreven kunt u bij ons terecht voor renovatiewerk. Daarbij maakt het niet bijzonder veel uit wat voor type gebouw u wilt laten renoveren, aangezien wij met gebouwen van allerlei soorten en maten goed overweg kunnen. Wie een renovatiebedrijf runt, moet vooral kennis van zaken hebben. Van Omme & De Groot bestaat inmiddels meer dan 90 jaar en heeft daardoor de broodnodige vakkennis in huis. U kunt ervan op aan dat wij uw renovatieklus professioneel uitvoeren en dat het resultaat niets minder dan voortreffelijk zal zijn.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922