Nieuwbouwprojecten door heel Nederland

Van Omme & De Groot, nieuwbouwprojecten door heel Nederland

Van Omme & De Groot is een zelfstandig opererende onderneming op het gebied van projectontwikkeling en bouw die ervaring en kwaliteit combineert met deskundigheid en daadkracht. Wij zijn actief op het gebied van woningbouw, renovatie en onderhoud. Dit varieert van het ontwikkelen, bouwen en verbouwen van nieuwbouwwijken, bedrijfspanden, zorginstellingen en kantorengebouwen tot woontorens, parkeergarages, winkelcentra en hotels. Als middelgroot bedrijf zijn wij steeds bezig met het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwprojecten. Hoewel Van Omme & De Groot gevestigd is in Rotterdam, strekt ons werkterrein zich uit over heel Nederland.

» Neem contact op

Altijd en overal werken aan nieuwbouwprojecten

De projectontwikkelaars en bouwers van Van Omme & De Groot werken continu aan nieuwe projecten. Bouwen met het oog op de toekomst en met een duidelijk beeld van wat de klant wil, is waar onze kracht ligt. Dat houdt onder meer in dat wij bij het bouwen van woningen zo efficiënt mogelijk te werk gaan en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo blijven bij het verzorgen van nieuwbouwprojecten de kosten beperkt en de bouwtijd zo kort mogelijk. Daarbij kiezen wij bewust voor milieutechnisch verantwoorde bouwmaterialen en energiebesparende toepassingen. Door de wensen van potentiële woonconsumenten bepalend te laten zijn bij nieuwbouw, realiseren wij bij Van Omme & De Groot bovendien woningen die volledig zijn afgestemd op de klant.

Nieuwbouwprojecten van A tot Z verzorgd

Een optimale en doelmatige aanpak is essentieel bij het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen, kantorencomplexen, bedrijfspanden en hotels. Doordat Van Omme & De Groot al sinds 1922 bestaat, beschikt ons projectontwikkelbureau over een grote hoeveelheid kennis en vakmanschap. Zo houden wij alles zoveel mogelijk in eigen hand. Al onze bouwprojecten kunnen wij bijvoorbeeld zelf bevoorraden met onze materieeldienst. Op gebieden waar onze eigen kennis ontoereikend is of ons bouwmateriaal tekortschiet, kunnen wij vertrouwen op onze vaste partners in de bouwsector. Het resultaat van deze nauwe samenwerking is dat Van Omme & De Groot de gehele ontwikkeling, bouw en realisatie van nieuwbouwprojecten doelgericht ondersteunt.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922