Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen met Van Omme & De Groot

Van Omme & De Groot is een gerenommeerd zelfstandig bouwbedrijf uit Rotterdam dat bijna een eeuw ervaring heeft op het gebied van projectontwikkeling en bouwen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere Nederlandse bedrijven die zich richt op renovatie, onderhoud en nieuwbouw van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Hierbij onderscheiden wij ons door niet alleen te kiezen voor een aantrekkelijke vormgeving, maar ook voor duurzaam bouwen. Met onze ervaring en deskundigheid werken wij altijd en door het hele land aan bouwprojecten die energiebesparend zijn. Dit betreft zowel omvangrijke projecten, zoals nieuwbouwwijken en kantorencomplexen, als bedrijfspanden en zorginstellingen.

» Neem contact op

Gegarandeerd mooi duurzaam bouwen

Milieuvriendelijke nieuwbouw wordt nog vaak geassocieerd met het toepassen van duurzame oplossingen die ten koste zouden gaan van een fraaie architectuur. Van Omme & De Groot laat op talloze plaatsen in Nederland zien dat milieuvriendelijke bouwprojecten wel degelijk een hoogwaardige en in het oog springende aanwinst voor de omgeving kunnen zijn. Door het gebruik van milieutechnisch verantwoorde materialen en innovatieve architectuur bewijst Van Omme & De Groot keer op keer dat duurzaam bouwen kan leiden tot prachtige resultaten. Opdrachtgevers die met ons samenwerken zijn dan ook altijd verzekerd van mooi én duurzaam.

Van Omme & De Groot, projectontwikkelaars en bouwers met expertise

Voor het duurzaam bouwen aan nieuwbouw- en andere projecten richt Van Omme & De Groot zich op alle mogelijke aspecten van projectontwikkeling. Wij begeleiden elk project van begin tot eind en nemen onze klanten op deze manier veel werk uit handen. Om altijd zo duurzaam mogelijk te bouwen, werken wij samen met diverse partners die zelf ook over de nodige vakkennis en knowhow beschikken. Door een intensieve en efficiënte samenwerking zijn wij in staat om onze klanten snel van dienst te zijn met vakwerk van de beste kwaliteit. En omdat wij de werkzaamheden ook economisch zo voordelig mogelijk houden, wordt bovendien kostenbesparend gewerkt. Duurzaam bouwen met Van Ome & De Groot is uiteindelijk blijvend voordeliger.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922