Bedrijfspand

Nieuwbouw bedrijfspand nodig? Op Van Omme & De Groot kunt u bouwen.

Het neerzetten van één of meer nieuwe bedrijfspanden is voor een ondernemer natuurlijk een grote gebeurtenis in de ontwikkeling van zijn bedrijf en een belangrijke stap op weg naar de toekomst. Logisch dat u dan kiest voor een projectontwikkelaar en bouwer die zijn sporen in de bouwsector heeft verdiend. Het in Rotterdam gevestigde bouwbedrijf Van Omme & De Groot is al decennialang een vooraanstaande onderneming als het gaat om nieuwbouw, renovatie en onderhoud van opslagloodsen, fabriekshallen, magazijnen en kantorencomplexen. Of het nu een omvangrijk of kleinschalig project betreft, voor een nieuw te ontwikkelen bedrijfspand kunt u als ondernemer altijd op ons rekenen.

» Neem contact op

Geen bedrijfspand is gelijk

Er zijn net zo veel bedrijven als dat er wensen met betrekking tot de ontwikkeling en bouw van bedrijfspanden zijn. Op basis van onze jarenlange ervaring met het bouwen voor ondernemers weten wij bij Van Omme & De Groot dat als geen ander. In de praktijk betekent dit dat wij al in een vroege fase van een bedrijfsmatig nieuwbouwproject met de opdrachtgever en klant om tafel gaan zitten. Als eigenaar van het bedrijf heeft u natuurlijk een bepaalde visie en heeft u wensen en voorwaarden voor uw nieuw neer te zetten bedrijfspand. Onze afdeling voor projectontwikkeling denkt vanaf dag één met u mee en draagt innovatieve ideeën aan.

Gloednieuw of gerenoveerd bedrijfspand met optimale kostenbesparing

Behalve met nieuwbouw houdt Van Omme & De Groot zich bezig met het renoveren en uitbreiden van bedrijfspanden. In alle gevallen staat kostenbesparing hoog op onze agenda en gaan wij altijd voor het maximale resultaat dat met het beschikbare budget haalbaar is. Bouwen of verbouwen gebeurt daarom zo economisch mogelijk en op een zo effectief mogelijke manier. Korte communicatielijnen en een realistische kijk op bouwprojecten horen daarbij, maar ook kostenbesparend bouwen met duurzame materialen maakt deel uit van onze aanpak. Dankzij onze doelmatigheid, efficiency en klantgerichtheid krijgt u een modern bedrijfspand op maat.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922