Verbouw en onderhoud

Winkelpand Vermeyden
Portiekrenovatie Schepenbuurt
Albedacollege Schiedam

“Nooit een standaard oplossing, altijd maatwerk”


Verbouw, renovatie en onderhoud: maatwerk verzekerd

Gevelrenovatie, portiekonderhoud of het strippen van een enkele woning; ook het kleinere werk schuwt Van Omme & De Groot niet. Sterker nog, renovatie en onderhoud zijn snel groeiende activiteiten binnen ons bedrijf. En die vragen om allround vakmanschap. Standaardoplossingen zijn er namelijk bijna nooit. De medewerkers van Van Omme & De Groot hebben  de kennis en kunde om u te verzekeren van maatwerk.

Zorg uit handen nemen

Van Omme & De Groot mag inmiddels een grote hoeveelheid aan verbouw- en onderhoudprojecten op zijn conto schrijven. Zo doen we mutatieonderhoud voor woningcorporaties. Maar dat niet alleen: ook de kleedkamers van Feyenoord en historische panden in Delfshaven knapten we bijvoorbeeld op. En we richten ons ook op de renovatie van keukens, badkamers, gevels en portieken. Als wij u de zorg maar uit handen kunnen nemen. Dat doen we altijd oplossingsgericht en transparant. En doordat wij eigen materieel  in huis hebben, kunnen we ook nog eens concurrerend werken.

Goede kwaliteit, tevreden omstanders

Onze focus gaat verder dan alleen de bouwtechnische aspecten. Het proces bijvoorbeeld, is minstens zo belangrijk. Niet alleen als het gaat om de beheersing van de kosten, maar ook om de communicatie met betrokkenen. Natuurlijk proberen we tijdens elke renovatie de overlast tot een minimum te beperken. Want we beseffen hoe belangrijk het is eventuele problemen met goede oplossingen het hoofd te bieden. Daarom houden wij de regie in handen. Zodat niet alleen de kwaliteit, maar ook tevredenheid van uw klant/bewoner en de omgeving gegarandeerd is.

Inspelen op renovatietrends

Net als in de nieuwbouw, speelt Van Omme & De Groot ook op renovatiegebied in op de laatste trends. ‘Kluswoningen’ bijvoorbeeld. Daarmee gaan we samen met gemeenten de strijd aan tegen verpaupering. Onze rol daarbij: de panden ‘klusgereed’ maken. We strippen ze, maken ze zwam- en schimmelvrij en vernieuwen de vloeren en de plafonds. Ook eerder gerenoveerde oude panden die in oorspronkelijke staat moeten worden teruggebracht, zijn bij ons in vertrouwde handen.

Voorbeeldprojecten verbouw en onderhoud

In opdracht van woningbouwcorporatie Woonbron Delfshaven deed Van Omme & De Groot een grootschalige portiekrenovatie  in de Schepenbuurt in Rotterdam Oud-Mathenesse. Ook renoveerden we onder andere het Albeda College  in Schiedam en   de Effectenbeurs in Amsterdam . Benieuwd naar meer projecten? Bekijk ons portfolio .

Verbouw- of onderhoudsplannen?

Van Omme & De Groot heeft alle expertise en al het materieel voor verbouw en onderhoud in eigen huis. Doordat we niet afhankelijk zijn van derden, kunnen we snel en efficiënt handelen en profiteert u van een interessante prijs/kwaliteitverhouding. Dus zoekt u een betrouwbare partner voor onderhoud, verbouw of renovatie? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan met een van onze specialisten.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922