Hotelbouw

Van der Valk Nieuwerkerk - in vol bedrijf tijdens uitbreidingswerkzaamheden
Van der Valk Den Haag - Nootdorp
Hotel Inntel Rotterdam Centre in aanbouw in hartje centrum

Uw gastvrijheid centraal tijdens het bouwproces

Hotelbouw: (verbouwen) en renoveren voor gastvrijheid

Comfortabele kamers. Een ontspannen sfeer. Gastvrijheid. Als ondernemer in de hotelbranche wilt u uw gasten uiteraard alleen het allerbeste bieden. Zo kijken we er bij Van Omme & De Groot óók tegenaan. Uw (commerciële) belangen staan tijdens de bouw of verbouw van uw hotel bij ons dan ook centraal. Daar is onze aanpak op gebaseerd en zijn onze  mensen in gespecialiseerd. Of u nu uw hotel van de grond af aan wilt laten bouwen of bijvoorbeeld uw bruidssuite, restaurant of entree een flinke opknapbeurt wilt geven.

Balans tussen prijs, kwaliteit en flexibiliteit

Daarnaast zoekt u bij de bouw of renovatie van uw hotel natuurlijk naar een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Maar ook naar flexibiliteit. Want als ondernemer moet u continu kunnen anticiperen op trends. Soms zelfs tijdens het bouwproces. Een andere indeling, nieuwe functionaliteiten of extra faciliteiten; tot op het laatste moment kunnen wensen en eisen veranderen. Wij zijn gewend hier snel, deskundig en flexibel op in te spelen. Want wij realiseren ons uw commerciële belang.

Hotel renoveren zonder overlast? 

Wenst u een renovatie van uw hotel, maar wilt u gewoon gasten kunnen blijven ontvangen tijdens de werkzaamheden? Daar zijn wij volledig op in gesteld. Van Omme & De Groot heeft de kennis en ervaring om de overlast voor uw gasten tot een minimum te beperken en zet daarvoor de juiste maatregelen in. Zodat uw gasten ongestoord kunnen blijven ontspannen tijdens hun verblijf in uw hotel.

Het financiële plaatje

Wil een project slagen, dan is een reële inschatting van de bouwkosten essentieel. Daarom maakt Van Omme & De Groot het financiële plaatje vooraf nooit mooier dan het is. Zo voorkomen we vervelende verrassingen en discussies achteraf. Mochten de uiteindelijke bouwkosten uw budget toch lijken te gaan overschrijden, dan stellen we u gelijkwaardige alternatieven voor om uw project wél financieel haalbaar te houden of te krijgen. Daarbij doen we een beroep op onze eigen visie op projectontwikkeling, waarmee we in ruim 90 jaar een schat aan ervaring hebben opgebouwd.

Bouw- of verbouwplannen voor uw hotel?

Heeft u plannen voor een nieuw hotel? Of wilt u uw bestaande hotel renoveren of verbouwen? En daarbij de zekerheid van een interessante prijs-kwaliteitverhouding en een heldere planning?
Neem dan contact met ons op. Wij komen onze aanpak graag toelichten. 

Eerdere projecten in de hotelbouw

Benieuwd wat Van Omme & De Groot al deed op het gebied van hotels?
Bekijk onze hotelbouwprojecten.  

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922