Bouwen voor verhuur

Kreater Rotterdam-Overschie
Cityplace Dordrecht
Duincarré Rotterdam-Nesselande

Efficiënt en flexibel op maat

Door onze decennialange ervaring op het gebied van woningbouw, zijn de ontwikkelaars en bouwers van Van Omme & De Groot sterk in het denken in vaste bouwstramienen en -concepten. Daarnaast beschikt Van Omme & De Groot over een uitgebreid netwerk van vaste leveranciers, installateurs, onderaannemers en adviseurs en heeft het de beschikking over eigen BIM-modelling werkstations.

Wat betekent dit voor u als corporatie of belegger met een huisvestingsvraag?

Van Omme & De Groot is in staat om uw technisch en functioneel Programma van Eisen in korte tijd te vertalen naar een concreet toegesneden bouwplan, passend binnen uw budget.

Hoe doen we dat?

Voor elk vraagstuk selecteren wij de best geschikte ontwerp en uitvoeringspartners en zijn wij in staat u een uiterst scherp turn-key aanbod te doen. Afhankelijk van ondermeer omgevingsfactoren, projectgrootte en uw wensen m.b.t. bouwsnelheid en flexibiliteit tijdens de bouw zelf, adviseren wij een bouwsysteem. Van traditioneel gebouwd met de mogelijkheid om tot in een laat stadium huurderswensen door te voeren tot aan assemblage van volledig geprefabriceerde bouwdelen in een zeer korte bouwtijd. In een klassieke jaren ’30 architectuur met authentieke detaillering of in een modern / tijdloos ontwerp. Een vertrouwd installatieconcept of geheel danwel gedeeltelijk zelfstandig energieopwekkend.

In de ontwerpfase adviseren wij u ook in de te maken keuzes in bouwdetaillering en installaties met het oog op toekomstige onderhoudskosten en energielasten. Na vaststelling van het ontwerp verzorgen we de aanvragen van de benodigde omgevingsvergunningen en voeren we overleg met betrokken Nutsbedrijven, de brandweer en de gemeentelijke diensten. Zowel in het voorbereidings- als uitvoeringstraject.

Van Omme & De Groot neemt uw zorgen uit handen. Vanaf het eerste initiatief tot aan de sleuteluitreiking. Maar ook in de fase van nazorg en ten behoeve van dagelijks- of mutatieonderhoud kunnen wij u aansluitend van dienst zijn.
Na oplevering kunnen uw huurders rechtstreeks communiceren met onze afdeling Nazorg voor het verhelpen van eventuele onvolkomenheden die zich gedurende de onderhouds- en garantieperiode onverhoopt manifesteren.

Heeft u een concrete vraag, oriënteert u zich op de mogelijkheden? 

Neemt u dan svp contact op met Olaf Lange of Marco Dijkshoorn voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Bekijk hier enkele referentieprojecten:

40 appartementen De Chrysant te Zoetermeer
30 appartementen Kreater te Rotterdam-Overschie
30 appartementen Ambachtsgaarde te Den Haag
84 appartementen Duincarré te Rotterdam-Nesselande
80 appartementen Het Bergse Park te Rotterdam-Hillegersberg

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922