Bouwen voor starters en eenpersoonshuishoudens

“Starters binden aan uw gemeente met een passend woningaanbod”


Betaalbare woningen voor starters en eenpersoonshuishoudens

Starters en eenpersoonshuishoudens die op zoek zijn naar een  koopwoning komen jammer genoeg vaak bedrogen uit. Hoewel de huizenprijzen dalen, krijgen zij de financiering meestal maar moeilijk rond. Daardoor zijn ze aangewezen op het vaak dure huuraanbod in de grote steden. Of blijven ze noodgedwongen thuis of op kamers wonen. Voor hen heeft Van Omme & De Groot een unieke oplossing: Stairway.

Stairway, de ideale woning voor starters en eenpersoonshuishoudens

Natuurlijk wilt u starters en eenpersoonshuishoudens ook graag aan uw gemeente binden. Zij leveren immers een belangrijke bijdrage aan de levendigheid en economie van uw gemeente. Maar hoe doet u dat? Onder andere door een aantrekkelijk en betaalbaar woonaanbod te creëren. Met Stairway biedt u deze doelgroep  een bereikbare en betaalbare woning. En zorgt u ervoor dat zij gewoon in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

Hoe ziet deze ideale starterswoning eruit?

Stairway bestaat uit twee type woningen die boven elkaar gelegen zijn en elkaar visueel aanvullen: EARTH , de benedenwoning, en SKY, de bovenwoning. De benedenwoning is gelijkvloers, heeft een privébuitenruimte en is dieper dan de bovenwoning. De bovenwoning bestaat uit anderhalve woonlaag: het appartement heeft namelijk een vide. Beide type woningen hebben een compacte, maar ruimtelijke indeling die uniek is in de prijsklasse. Hoe dat kan? Door het dubbele grond-, dak- en funderinggebruik zijn de kosten per woning een stuk lager. Net als de vraagprijs dus.

Stairway in Zoetermeer-Oosterheem: de basis

In de wijk Oosterheem in Zoetermeer  leverden we al 190 van zulke Stairway-woningen op. En die gingen als warme broodjes over de toonbank. Hét bewijs dat het concept aanslaat. De Stairway-woningen in Zoetermeer vormen dan ook de basis voor de verdere ontwikkeling van het concept. Misschien wel in úw gemeente.

Voordelen Stairway

• Zeer gunstig ruimtegebruik per woning
• Gedifferentieerd aanbod
• Specifiek afgestemd op de doelgroep
• Eenvoudig inpasbaar in een bestaande omgeving

Interesse in Stairway?

Wilt u meer weten over Stairway? Of zoekt u manieren om via woningbouw starters en eenpersoonshuishoudens aan uw gemeente binden? Wij delen graag onze kennis en ervaring op dit gebied. Neem direct contact met ons op.

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922