Expertise

Doen waar we al bijna 100 jaar goed in zijn: ontwikkelen en bouwen

Als projectontwikkelaar en bouwer doet Van Omme & De Groot eigenlijk alles op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. En vanzelfsprekend zijn we regelmatig van a tot z verantwoordelijk voor de projectontwikkeling. In Rotterdam en ook ver daarbuiten. We schuwen hele grote projecten niet, maar voelen ons ook niet te groot voor kleine projecten. Als we maar met ons vak bezig kunnen zijn. Dat willen, kunnen en doen we maar al te graag.

Specifieke expertise

Op diverse terreinen hebben we specifieke expertise opgebouwd. Zo zijn we sterk in hotelbouw, woningbouw en de ontwikkeling van centrumlocaties. En blazen we regelmatig oude kantoor- of bedrijfsgebouwen nieuw leven in door ze een andere bestemming te geven. Verder creëren we met toekomstige bewoners via WoonCoCreatie® het huis van hun dromen. Maar we houden ons ook nog altijd bezig met renovatie en onderhoud. En tot slot kunnen we ook in de voorbereidende fase van een project al een rol spelen, want we ontwikkelen regelmatig zelf plannen en concepten.

Hieronder leest u meer over onze expertises. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u met uw projecten en ideeën verder te helpen. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Ontwikkeling centrumlocaties

Hotelbouw

Bouwen voor starters

Bouwen voor verhuur

Plan- en conceptvorming

Transformatie gebouwen

Verbouw en onderhoud

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922