Vacatures

Werken bij Van Omme & De Groot

Heb jij een passie voor de bouw? Stroop je met plezier je mouwen op? Steek je graag wat op van ervaren en betrokken collega’s? En wil je werken in een middelgrote, familiaire en platte organisatie waar je veel verantwoordelijkheid hebt en volop ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Kijk dan hieronder of we een vacature voor je hebben. We verwelkomen je graag als nieuwe collega. 

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende functies:

- Ervaren werkvoorbereider

In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider begrijp je het belang van je functie en heb je er plezier in om samen met je collega's, bouwpartners en de opdrachtgever tot een mooi resultaat te komen. Je komt te werken in een hecht team, met een pure Rotterdamse mentaliteit, waar het leveren van kwaliteit binnen de afgesproken planning en het budget centraal staat. Heb jij de juiste mentaliteit?
Lees verder...

- Ervaren uitvoerder

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de organisatorische, technische en financiële gang van zaken op het project en geeft je leiding aan medewerkers op de bouwplaats. Heb je affiniteit met de bouw en ben je goed georganiseerd, standvastig en zelfstandig?
Lees verder... 

- Calculator

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de inschrijfbegroting van het project. Ben je standvastig, planmatig en commercieel ingesteld?
Lees verder...

- Leerling (Allround) Timmerman

Heb jij een passie voor de bouw? Stroop je met plezier je mouwen op? Steek je graag wat op van ervaren en betrokken collega’s? En wil je werken in een middelgrote, familiaire en platte organisatie waar je volop ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees verder...


Heb je interesse in één van de functies? stuur dan een motivatiebrief + CV ter attentie van de afdeling Personeelszaken naar vacature@vanomme-degroot.nl

Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922