Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

RSS feed

Oplevering Leyweg aan Arcade Wonen geslaagd

Op woensdag 11 september 2013 is het project aan de Leyweg te Den Haag aan Arcade Wonen succesvol en zonder restpunten opgeleverd.

13-09-13

Start verkoop project Thuis in Seghwaert

Op zaterdag 28 september start de verkoop van de eerste 11 woningen in het project Thuis in Seghwaert. De comfortabele eengezinswoningen zijn ideaal gesitueerd ten opzichte van de vele voorzieningen (zoals winkels, scholen, zorgpraktijken en openbaar vervoer) in de Zoetemeerse wijk Seghwaert.

12-09-13

Nieuwe website geschikt voor tablets en smartphones

Voorbij is de tijd dat websites alleen maar bekeken werden op een PC of een laptop. Steeds meer mensen doen dit nu op hun tablet of smartphone. Dan is het nodig om daar de website op aan te passen, want die andere apparaten stellen andere eisen. In vaktermen heet dat: een website moet ‘responsive’...

11-07-13

Stijgende lijn in onderhoud, renovatie en mutatie

Het is een logische ontwikkeling: nu nieuwbouw terugloopt, komt er steeds meer aandacht voor kwaliteitsverbetering van bestaande bouw. Die portefeuille wordt bij Van Omme & De Groot gestaag dikker. Zo kregen we in 2012 een mooie opdracht van Woningcoöperatie Groen Wonen Vlist, voor mutatiewerk in...

08-07-13

Jaren '30 woningen populair: in twee maanden uitverkocht!

Woningen van kwaliteit en met karakter blijven in trek, zeker als ze ook nog eens op een goede locatie staan. Dat bewijst het enorme succes van het project THUIS, in Berkel en Rodenrijs

01-07-13

Van Omme & De Groot trekt project De Eylanden vlot

De kopers van zestien woningen in Boskoop leefden lang in onzekerheid: ‘Gaat onze nieuwe woning nu wel of niet gebouwd worden?’. Die vraag werd actueel toen de eerste ontwikkelaar/bouwer van het project De Eylanden failliet ging.

28-06-13

Bouw 40 jongerenwoningen op feestelijke wijze gestart

‘We moeten niet treuren over wat we niet kunnen. We moeten vooral kijken naar wat we wél kunnen’. Dat was de centrale boodschap van het evenement dat De Goede Woning en Van Omme & De Groot op 30 mei organiseerden om de start van de bouw van 40 jongerenwoningen in Zoetermeer te vieren.

31-05-13

Geslaagd! Van Omme & De Groot heeft FSC- en PEFC-certificaat.

Van Omme & De Groot hecht aan duurzaam bouwen. We zien graag dat er gewerkt wordt met materialen die lang meegaan en het milieu zo min mogelijk belasten.

02-04-13

Wonen voor alle leeftijden in Seghwaert

Aan de Akeleituin en de Chrysantentuin in de wijk Seghwaert (Zoetermeer) komen 25 levensloop-bestendige koopwoningen en 40 huurappartementen voor jongeren. Het project draagt bij aan de wens om de woningvoorraad van Zoetermeer geschikt te maken voor jongeren, gezinnen en senioren.

 

04-12-12

Opening gerenoveerd Albeda College Schiedam

Het Albeda College heeft op 1 november de compleet gerenoveerde en nieuw ingerichte praktijkleslocatie in Schiedam geopend. Na dertig jaar intensief gebruik was het gebouw toe aan een grondige renovatie.

02-11-12
...5 6 7
Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922