Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

RSS feed

Verwerving Sinaiterrein te Amersfoort

Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers heeft het voormalig Sinaï-terrein te Amersfoort in eigendom verworven. Hiertoe werd eerder met hypotheekhouder Propertize een koopovereenkomst gesloten.

05-11-15

Dit is ons Rotterdam

Overschie - een wijk in opkomst

04-11-15

Verwerving EnCeHa-terrein te Groningen

Van Omme & De Groot levert actieve bijdrage aan urgent vraagstuk van studenten-/jongerenhuisvesting in Groningen

26-10-15

BREEAM-NL Oplevercertificaat voor kantoor Sodexo

De onlangs opgeleverde nieuwbouw van het Sodexo kantoor in Breukelen is gecertificeerd volgens de BREEAM-NL methodiek. Dit heeft geleid tot de ontvangst van het oplevercertificaat Very Good.

20-07-15

Torenpad Oost: 3e nieuwbouwproject van Woonpartners in Boskoop

Met de ondertekening van de turn-keyovereenkomst tussen Woonpartners Midden-Holland en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers komen er in de dorpskern Boskoop opnieuw 16 verhuurappartementen in de sociale sector beschikbaar. Het totale project aan het Torenpad Oost omvat 102 woningen...

13-07-15

Ontwikkeling Port City IV van start

Port City IV, het nog ontbrekende vierde kantoorgebouw voor maritieme en industriële bedrijven, gaat gebouwd worden. Hiertoe zijn Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en het Havenbedrijf Rotterdam afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

“Met de realisatie van...

18-05-15

BPD en Van Omme & De Groot tekenen samenwerkingsovereenkomst

Circa 150 nieuwbouwwoningen in project Drielanden West te Harderwijk

08-05-15

Nieuw in verkoop: Boskoops Glorie

Wonen aan het water, in het hart van Boskoop. Wie wil dat nu niet? In Torenpad-Oost kan het! Tussen Torenpad, Babsloot en Enterij, op loopafstand van het centrum, komen in totaal 104 nieuwe woningen in allerlei variaties.

30-04-15

Van Omme & De Groot realiseert energieneutrale wijk op Rotterdam-Heijplaat

Rotterdam-Heijplaat in de Waalhaven breidt de komende jaren uit met 170 energieneutrale nieuwbouwwoningen. De realisatie van het project ‘Thuis in de Haven’ gaat vanaf 2016 van start en loopt tot circa 2023. Hiertoe ondertekenen de gemeente Rotterdam en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en...

23-04-15

Tweede jeugd voor Zoetermeers kantoorpand

Het voormalige EIM-kantoorpand aan de Italiëlaan 33 wordt getransformeerd naar 67 jongerenwoningen in de sociale huursector. De gemeente Zoetermeer, woningcorporatie De Goede Woning en risicodragend ontwikkelaar en aannemer Van Omme & De Groot sloten hiervoor begin 2014 een overeenkomst.

13-04-15
...2 3 4 ...
Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922