Nieuwsberichten

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten. Voor vragen met betrekking tot deze berichten kunt u contact met ons opnemen.

RSS feed

Van der Leeuwprijs voor The Student Hotel Rotterdam

De Van der Leeuwprijs is dit jaar toegekend aan The Student Hotel. Volgens de jury wordt dit concept van ondernemer Charlie McGregor gezien als ‘een cruciale schakel in het ecosysteem dat Rotterdam als internationale universiteitsstad ontwikkelt’. Afgelopen vrijdag werd de prijs uitgereikt tijdens...

05-11-15

Start bouw voor 16 huurwoningen aan Torenpad Oost in Boskoop

Woonpartners onthult naam ‘Roem van Boskoop’ voor appartementencomplex

05-11-15

Verwerving Sinaiterrein te Amersfoort

Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers heeft het voormalig Sinaï-terrein te Amersfoort in eigendom verworven. Hiertoe werd eerder met hypotheekhouder Propertize een koopovereenkomst gesloten.

05-11-15

Dit is ons Rotterdam

Overschie - een wijk in opkomst

04-11-15

Verwerving EnCeHa-terrein te Groningen

Van Omme & De Groot levert actieve bijdrage aan urgent vraagstuk van studenten-/jongerenhuisvesting in Groningen

26-10-15

BREEAM-NL Oplevercertificaat voor kantoor Sodexo

De onlangs opgeleverde nieuwbouw van het Sodexo kantoor in Breukelen is gecertificeerd volgens de BREEAM-NL methodiek. Dit heeft geleid tot de ontvangst van het oplevercertificaat Very Good.

20-07-15

Torenpad Oost: 3e nieuwbouwproject van Woonpartners in Boskoop

Met de ondertekening van de turn-keyovereenkomst tussen Woonpartners Midden-Holland en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers komen er in de dorpskern Boskoop opnieuw 16 verhuurappartementen in de sociale sector beschikbaar. Het totale project aan het Torenpad Oost omvat 102 woningen...

13-07-15

Ontwikkeling Port City IV van start

Port City IV, het nog ontbrekende vierde kantoorgebouw voor maritieme en industriële bedrijven, gaat gebouwd worden. Hiertoe zijn Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers en het Havenbedrijf Rotterdam afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

“Met de realisatie van...

18-05-15

BPD en Van Omme & De Groot tekenen samenwerkingsovereenkomst

Circa 150 nieuwbouwwoningen in project Drielanden West te Harderwijk

08-05-15

Nieuw in verkoop: Boskoops Glorie

Wonen aan het water, in het hart van Boskoop. Wie wil dat nu niet? In Torenpad-Oost kan het! Tussen Torenpad, Babsloot en Enterij, op loopafstand van het centrum, komen in totaal 104 nieuwe woningen in allerlei variaties.

30-04-15
...2 3 4 ...
Wij willen. Wij kunnen. Wij doen.
Sinds 1922